7

Сухие растительные сливки низкожирные

Опис товару: Низькокалорійні рослинні вершки, що сприяють зниженню ваги. Дозволяють насолоджуватися чудовим смаком і низькою калорійністю ( близько 400 kcal на 100г ). Можуть бути використані для приготування кави 3 […]



18

Порошкообразный растительный жир

Порошкообразный растительный жир с низким содержанием транс жирных кислот подходит для вегетарианской кухни. Пониженное содержание эмульгаторов, содержит большое количество ненасыщенных жирных кислот.



irep10020342

Білок колаген пептид – біологічно доступний будівельний матеріал для людського організму

Опис: Колаген пептид витягується з незабрудненій риб’ячої шкіри глибоководних риб методом біологічної інженерії. Його унікальна низька молекулярна структура дозволяє людському організму швидко й ефективно використовувати колаген, для заповнення його кількості […]



16

Пептид кукурудзи

Опис продукту: Цей продукт відноситься до свого роду малої молекули пептиду речовини, отриманого з білка, витягнутого з кукурудзи, шляхом спрямованого ферментної рестрикції та спеціальної техніки невеликої поділу пептидів. Продукт має […]



15

Пшеничний Пептид

Опис продукту: Пшеничний пептид багатий глутаматом і аргініном, і може вживатися в їжу безпосередньо в якості білкової добавки. Широко використовується в клініках як поживна речовина, дієтичних продуктах, спортивному харчуванні та […]



14

Соєвий пептид

Опис продукту: Соєвий пептид є одним з поліпептидів, зроблених з 2-6 амінокислот, з молекулярною масою при 1000 Дальтон. У порівнянні з оригінальним білком, соєвий пептид має унікальні функціональні характеристики, такі […]



13

Купити просунутий замінник цукру ІЗОМАЛЬТООЛІГОСАХАРИД (ІМОС) | Калорійність, глікемічний індекс

Стандарт легкої промисловості в нашій країні, як і у всіх розвинених країнах, припускають використання ізомальтоолігосахаридів імос. Це тип крохмального цукру, основним інгредієнтом якого є ізомальтоза, паноза, ізомальтоза та олігосахариди вище […]



СУХОЙ ГЛЮКОЗНЫЙ СИРОП

Характеристика:Сухие глюкозные сиропы получают путем проведения процесса переработки глюкозных сиропов до тех пор, пока содержание раствора редуцирующих сахаров не составит уровень выше 20 %. Высокий декстрозный эквивалент глюкозного сиропа часто […]



12

Солодовий екстракт

Описание: Солодовый экстракт изготовлен из солода, добытого по биологической технологии, и высушенного на ленточной вакуумной сушилке. Солодовый экстракт богат мальтозой, глюкозой, фруктозой, небольшое количество молекул пептидов, различных витаминов и микроэлементов, […]



11

Заменитель молока для производства мороженого

Описание товара: Заменитель молока для производства мороженого специально разработан для изготовления мороженого и может заменить сухое цельное молоко. Это высококачественный, высушенный распылением, эмульсированный, от белого до кремового цвета порошок в […]



Code & Color by «iwwwa»