Високомальтозний порошок

200951814341342254

Характеристика:
Високомальтозний порошок це порошок моногідрату мальтози, вуглевод, підсолоджувач і наповнювач. Високий вміст мальтози володіє прекрасними властивостями проти кристалізації в харчових продуктах, зміст мальтодекстрина дозволяє широко використовувати Високомальтозний порошок в харчовій промисловості. Високомальтозний порошок може запобігти кристалізацію тростинного цукру і відділення рідини в варення і желе, що дозволяє продовжити термін їх зберігання. Високомальтозний порошок володіє прекрасною ступінь ферментації так він широко використовується в хлібі, тортах і приготування пива. Крохмальне старіння тортів може бути відкладено. Високомальтозний порошок може замінити собою крохмальну патоку, він виготовлений з крохмальної патоки гидролизованной кислотою. Таким чином продукти матимуть м’який смак і належну ступінь солодощі. У зв’язку з тим, що продукти не легко пофарбувати і цукерки мають прекрасну прозорість і тонку здатність антікрісталізаціі і здатність анти- плавлення, термін зберігання подовжується. Високомальтозний порошок має мало білка і амінокислот, він має прекрасну теплову стабільність. Це більше підходить, ніж мальтоза при виробництві цукерок по вакуумно -плівкового схемою приготування і формувань. Використання чистого високомальтозного порошку для крапельниць в вену при медичної допомоги, рівень цукру в крові зростає швидко , що дозволяє його застосовувати для діабетиків в медичному харчуванні, він також використовується в якості джерела вуглецю для харчування бактерій при виробництві антибіотиків.

Область застосування:
Високомальтозний порошок продовжує термін зберігання хлібобулочних виробів. Так як він працює краще, ніж інші цукру, щоб запобігти ретроградації крохмалю , він стабілізує натуральні фруктові кольору і аромати і підсилює аромати в продовольчих системах, в яких в іншому випадку можуть домінувати солодкість сахарози. Високомальтозний порошок є ідеальним доповненням до сахарози, він зберігає властивості наповнювача і текстурообразователя в одну третину солодощі. Можливість змішування дає технологу велику гнучкість і свободу у відповідність профілям солодощі та аромату в його продовольчих системах, зберігаючи задану консистенцію.

Як підвид сахарози, Високомальтозний порошок являє собою дисахарид , що складається з двох молекул глюкози. Тому він визначений в якості їжі, але не в якості добавки. Не є харчовою добавкою і при цьому немає обмежень по кількості використання. Він має технологічні характеристики , аналогічні сахарозе з точки зору сахарометра, в’язкість, осмотичний тиск, міцності гелю, низькою активністю води і т.д. Крім того, існують деякі переваги, які вказані в додатках, зазначених нижче, а також у доданих даних.

Збільшує Термін придатності крахмалосодержащих продуктів, таких як торти

Якщо порівняти м’якість і вологість бісквіта або інших вимірюваних показників інформації по термінах придатності з сахарозою / з сумішшю сахарози і Високомальтозного порошку, можна отримати значно кращі результати з сахарозою і Високомальтозним порошком, ніж з однією тільки сахарозою або суміші з іншими підсолоджувачами, включаючи ГФС та інші фруктозні сиропи, але з додаванням Високомальтозного порошку. Перспективи використання Високомальтозного порошку в хлібі також інтригує хоча, можливо, робота з розвитку повинна бути проведена, щоб встановити правильні сорти дріжджів, які можуть надати адекватну спорідненість з мальтозою.

Микробный ингибитор роста

Высокомальтозный порошок имеет низкую водную активность, аналогичную сахарозе, что делает его идеальным в таких применениях, как смесях для покрытия птицы, где мальтоза может быть использована вместе со специями или другими смесями покрытий для подавлении роста микроорганизмов на коже птицы, как хороший барьер для влажной среды.

Сахар ингибитор кристаллизации

Высокомальтозный порошок ингибирует кристаллизацию сахара в различных приложениях. Захватывающая применение в замороженных глазурях и ледяных продуктах.

Антоціанін стабілізатор кольору

Високомальтозний порошок широко використовується з великим успіхом, щоб зберегти колір і блиск фруктових наповнювачів, зокрема полуниці в незміненому вигляді і в тому числі начинках для печива, джемів і т.д. так само і для запобігання знебарвлення. Високомальтозний порошок допомагає зберегти природні фруктові ароматизатори і, крім того корисний для приготування глазурі або її розбризкування, додає привабливий блиск поверхні таких випечних виробів.

Масло і жірополощеніе

Високомальтозний порошок володіє цікавою властивістю поглинання масел і жирів, які можуть зробити його корисним для поліпшення текстури і смакових якостей жирних продуктів, таких як круасани.

Регулювання рівня Солодощі харчових продуктів

Високомальтозний порошок на одну третину, менш солодкий, ніж сахароза може бути корисний в препаратах, які не вимагають високу концентрацію сахарози, такі як пиріг начинкою. В таких препаратах змішування високомальтозного порошку з сахарозою може знизити непереборну солодкість без втрати позитивних результатів переробки в рецептурах з вмістом сахарози у високих концентраціях.

Харчова промисловість

Високомальтозний порошок більш тепло – або кислотно- стабільний, ніж сахароза, і менш схильний до розкладання або денатурації в харчовій промисловості. Бажаного забарвлення і аромату можна досягти використовуючи рецептури з високим вмістом високомальтозного порошку, контролюючи або регулюючи нагрівання і інші технологічні умови в харчовій промисловості.

Крім того, Високомальтозний порошок має інші властивості і застосування, так як є ідеальним джерелом вуглецю в ферментації культуральної середовища, особливо для забезпечення плавного зростання культури та її продуктивності. Глюкоза, в порівнянні, має більш високий осмотичний тиск, який може привести до нестійкої продуктивності при використанні.

Замовити
Code & Color by «iwwwa»