Мальтодекстрин

200951814251388454

Мальтодекстрин зроблений з високоякісного кукурудзяного крохмалю по передовій ферментативної технології обробки.

Властивості мальтодекстрина :

Хороша текучість, немає сторонніх запахів;
Хороша розчинність з належною в’язкістю;
Низька гігроскопічність, не злежується, хороший носій для підсолоджувачів, ароматизаторів, начинок;
Емульгування і консистенція;
Поліпшення форми і структури харчових продуктів;
Легке перетравлювання , застосовується як основа для харчування інвалідів, літніх людей та немовлят;
Хороша стійкість проти рекристалізації продуктів, вироблених на основі мальтодекстрину. Використовується як основа в спортивному харчуванні.
Применение Мальтодекстрина

ПУНКТ Показник
De значення, %  ≤10  ≤15 ≤20
PH 4.5-6.5 4.5-6.5 4.5-6.5
Вологість,% 6.0 Max 6.0Max 6.0Max
Ash, % 0.6 Max 0.6Max 0.6Max
Густина 0.30g/ml Max 0.30g/ml Max 0.30g/ml Max
Розмір частинок 98% passing 40mesh 98% passing 40mesh 98% passing 40mesh
Домішки 12mg/kg Max 12mg/kg Max 12mg/kg Max
всього Бактерії 3000/g Max 3000/g Max 3000/g Max
Coliform 30/100g Max 30/100g Max 30/100g Max
Pathogen Negative Negative Negative
As 0.5mg/kg Max 0.5mg/kg Max 0.5mg/kg Max
Pb 0.5mg/kg Max 0.5mg/kg Max 0.5mg/kg Max

Додаток в харчовій промисловості мальтодекстрина

1 . Кондитерська промисловість

Поліпшення смаку, міцності і структури харчових продуктів;
Запобігання рекристалізації і збільшення терміну придатності.

 2 . Напої

Напої мають наукове обгрунтування їх приготування з мальтодекстрином, який додає більше аромату, розчинності, а, отже, і смаку, зменшують солодкий смак і знижують ціновий рівень готової продукції. Є багато переваг для продуктів з мальтодекстрином, перед традиційними напоями та продуктами, такими як морозиво, чай швидкого приготування і розчинну каву і т.д.

Name dosage% function
Cool food 5—15 more flavor, soluble, consistent and delicious
Solid drink 10—30 more flavor, soluble, consistent and delicious, less cost
Coffee 5—15 Stuffing, less cost, more taste
Milk powder 15—25 Improve taste, less cost
Ice-cream powder 10—25 Improve structure, Emulsification and consistency, taste and less cost
Milk powder for infant 5—20 Improve nutritional ingredient ratio and increase function
Vitelline powder Enzyme 5—10 Improve nutritional ingredient ratio and increase function
preparation 5—10 Active carrier, reduce the loss of enzyme
Fruit freshness 5—15 Increase storage quality, reduce loss

Повышение качества хранения, снизить потери

3 . Застосування для виробництва фаст-фудів.

В якості приємної начинки або носія, він може бути використаний в дитячому харчуванні для підвищення якості та медичному харчуванню. Це вигідно, щоб для дітей і підлітків.

Название                   Дозировка %                                              Функция      

Здоровая пища          5-15%             Снизить потери питания, улучшения вкуса и функции здоровья

обогащенных продуктов питания 15-30% Снизить потери питания, улучшение вкуса и функции здоровья
Детское питание      5-10% Снизить потери питания, улучшение вкуса и функции здоровья
Фаст-фуды             5-15%               Добавить консистенцию, улучшить форму и структуру
Супы                       5-10%               Добавить консистенцию, улучшения вкуса
В западном стиле питания 5-10%

Додати консистенцію, поліпшити форму і структуру.
4. В консервах

Дозволяє поліпшити консистенцію, форму, структуру і якість.

Name Dosage% function
Cans 5—10 Add consistency and flavor
Jelly foods 5—15 Add consistency and flavor
Fruit paste 10—20 Add consistency and flavor

5 . При виробництві в паперовій промисловості.

Мальтодекстрин може бути використаний в паперовій промисловості для склеювання матеріалів, так як він має хорошу текучість і міцне зчеплення, і опір натягу. Якість, структура і форма виробів може бути поліпшена.

6 . У хімічній та фармацевтичній промисловості.

Мальтодекстрин може бути використаний в косметичних цілях, надає великий ефект для захисту шкіри, підвищує її блиск і еластичність. У виробництві зубної пасти, він може бути використаний як замінник дорожчий карбоксиметил целюлози (КМЦ). Дисперсність і стабільність пестицидів буде збільшено. Це хороший наповнювач і матеріал начинок для фармакологічних рецептурних рішень.

7 . Для дегідратірованих овочів, може допомогти зберегти їх початковий колір і блиск, додати деякий аромат.

8 . Ширші Області застосування

Мальтодекстрин також широко використовується в інших областях, крім промисловості продуктів харчування.

Замовити
Code & Color by «iwwwa»