Мальтодекстрин зроблений з високоякісного кукурудзяного крохмалю по передовій ферментативної технології обробки.
Властивості мальтодекстрина :
Хороша текучість, немає сторонніх запахів;
Хороша розчинність з належною в’язкістю;
Низька гігроскопічність, не злежується, хороший носій для підсолоджувачів, ароматизаторів, начинок;
Емульгування і консистенція;
Поліпшення форми і структури харчових продуктів;
Легке перетравлювання , застосовується як основа для харчування інвалідів, літніх людей та немовлят;
Хороша стійкість проти рекристалізації продуктів, вироблених на основі мальтодекстрину. Використовується як основа в спортивному харчуванні.
Применение Мальтодекстрина
ПУНКТ | Показник | ||
De значення, % | ≤10 | ≤15 | ≤20 |
PH | 4.5-6.5 | 4.5-6.5 | 4.5-6.5 |
Вологість,% | 6.0 Max | 6.0Max | 6.0Max |
Ash, % | 0.6 Max | 0.6Max | 0.6Max |
Густина | 0.30g/ml Max | 0.30g/ml Max | 0.30g/ml Max |
Розмір частинок | 98% passing 40mesh | 98% passing 40mesh | 98% passing 40mesh |
Домішки | 12mg/kg Max | 12mg/kg Max | 12mg/kg Max |
всього Бактерії | 3000/g Max | 3000/g Max | 3000/g Max |
Coliform | 30/100g Max | 30/100g Max | 30/100g Max |
Pathogen | Negative | Negative | Negative |
As | 0.5mg/kg Max | 0.5mg/kg Max | 0.5mg/kg Max |
Pb | 0.5mg/kg Max | 0.5mg/kg Max | 0.5mg/kg Max |
Додаток в харчовій промисловості мальтодекстрина
1 . Кондитерська промисловість
Поліпшення смаку, міцності і структури харчових продуктів;
Запобігання рекристалізації і збільшення терміну придатності.
2 . Напої
Напої мають наукове обгрунтування їх приготування з мальтодекстрином, який додає більше аромату, розчинності, а, отже, і смаку, зменшують солодкий смак і знижують ціновий рівень готової продукції. Є багато переваг для продуктів з мальтодекстрином, перед традиційними напоями та продуктами, такими як морозиво, чай швидкого приготування і розчинну каву і т.д.
Name | dosage% | function |
Cool food | 5—15 | more flavor, soluble, consistent and delicious |
Solid drink | 10—30 | more flavor, soluble, consistent and delicious, less cost |
Coffee | 5—15 | Stuffing, less cost, more taste |
Milk powder | 15—25 | Improve taste, less cost |
Ice-cream powder | 10—25 | Improve structure, Emulsification and consistency, taste and less cost |
Milk powder for infant | 5—20 | Improve nutritional ingredient ratio and increase function |
Vitelline powder Enzyme | 5—10 | Improve nutritional ingredient ratio and increase function |
preparation | 5—10 | Active carrier, reduce the loss of enzyme |
Fruit freshness | 5—15 | Increase storage quality, reduce loss |
Повышение качества хранения, снизить потери
3 . Застосування для виробництва фаст-фудів.
В якості приємної начинки або носія, він може бути використаний в дитячому харчуванні для підвищення якості та медичному харчуванню. Це вигідно, щоб для дітей і підлітків.
Название Дозировка % Функция
Здоровая пища 5-15% Снизить потери питания, улучшения вкуса и функции здоровья
обогащенных продуктов питания 15-30% Снизить потери питания, улучшение вкуса и функции здоровья
Детское питание 5-10% Снизить потери питания, улучшение вкуса и функции здоровья
Фаст-фуды 5-15% Добавить консистенцию, улучшить форму и структуру
Супы 5-10% Добавить консистенцию, улучшения вкуса
В западном стиле питания 5-10%
Додати консистенцію, поліпшити форму і структуру.
4. В консервах
Дозволяє поліпшити консистенцію, форму, структуру і якість.
Name | Dosage% | function |
Cans | 5—10 | Add consistency and flavor |
Jelly foods | 5—15 | Add consistency and flavor |
Fruit paste | 10—20 | Add consistency and flavor |
5 . При виробництві в паперовій промисловості.
Мальтодекстрин може бути використаний в паперовій промисловості для склеювання матеріалів, так як він має хорошу текучість і міцне зчеплення, і опір натягу. Якість, структура і форма виробів може бути поліпшена.
6 . У хімічній та фармацевтичній промисловості.
Мальтодекстрин може бути використаний в косметичних цілях, надає великий ефект для захисту шкіри, підвищує її блиск і еластичність. У виробництві зубної пасти, він може бути використаний як замінник дорожчий карбоксиметил целюлози (КМЦ). Дисперсність і стабільність пестицидів буде збільшено. Це хороший наповнювач і матеріал начинок для фармакологічних рецептурних рішень.
7 . Для дегідратірованих овочів, може допомогти зберегти їх початковий колір і блиск, додати деякий аромат.
8 . Ширші Області застосування
Мальтодекстрин також широко використовується в інших областях, крім промисловості продуктів харчування.
Замовити