Пептид кукурудзи

16

Опис продукту:
Цей продукт відноситься до свого роду малої молекули пептиду речовини, отриманого з білка, витягнутого з кукурудзи, шляхом спрямованого ферментної рестрикції та спеціальної техніки невеликої поділу пептидів. Продукт має хорошу розчинність в воді і легке водопоглинання. В якості природного харчового білка це, безпечно, надійно і без будь-яких токсичних або побічних ефектів.
Характеристики продукту:
Багаті харчування: він містить різні амінокислоти , необхідні організму і забезпечує швидкий доповнення харчування.
Зниження артеріального тиску: Це пригнічує активність ангіотензин -превращающего ферменту і, отже, допомагає знизити кров’яний тиск.
Зниження дію алкоголю : він багатий глутамінової кислоти і тому допомагає просуватися метаболізму алкоголю і зменшує пошкодження від алкоголю .
Інші функції: На додаток до невеликої пептид, який знижує кров’яний тиск, воно також містить невеликі пептиди , які допомагають зняти втому, захищає печінку і поліпшити імунітет організму.
Властивості продукту:
Світло-жовтий без будь-яких агломерації, домішки або неправильних запахів; водорозчинним; немає видимих ​​домішок або осаду після повного розчинення.
Технічна специфікація:

ПУНКТ ІНДЕКС
Вологість,% ≤7.0
Загальний азот, % ≥10
As, mg/kg ≤0.5
Pb, mg/kg ≤0.5
Ртуть(as Hg, mg/kg) ≤0.5
Загальна сума колоній бактерій, cfu/g ≤30000
Кишкові палички, MPN/100g ≤40
Збудник Negative
Цвіль, cfu/g ≤50
Дріжджі, cfu/g  Negative
Замовити
Code & Color by «iwwwa»