Пшеничний Пептид

15

Опис продукту:
Пшеничний пептид багатий глутаматом і аргініном, і може вживатися в їжу безпосередньо в якості білкової добавки. Широко використовується в клініках як поживна речовина, дієтичних продуктах, спортивному харчуванні та інших функціональних інгредієнтах.

Функції:
Запобігає підвищення холестерину;
Підвищує вироблення інсуліну, покращує здоров’я хворих на діабет;
Знижує артеріальний тиск;
Підвищує імунітет;
Ефективно відрегулює нервову систему.

Опис:
Попелястий порошок без будь-яких грудок, домішок або сторонніх запахів; водорастворім; відсутність видимих ​​домішок або осаду після повного розчинення
Технічна специфікація:

Показник Результат
Вологість,% ≤8
Загальний Азот, % ≥13
Миш’як, мг/кг ≤0.5
Свинець, мг/кг ≤1.0
Ртуть, мг/кг ≤0.3
Загальна Количест бактерій, КОЕ/г ≤30000
Коліформи, НВЧ/100г ≤40
Патогенні Оріцательно
Гриби і цвілі, КОЕ/г ≤50
Дріжджі, КОЕ/г  Оріцательно
Замовити
Code & Color by «iwwwa»